perjantai 1. lokakuuta 2010

Lokakuu


- Lokakuinen aamunavaus:
usvan ja kylmyyden keskellä
lähes pimeässä metsässä
helisee lintu
iloisesti
iloisesti
toivottaa
hyvää päivän matkaa
kaikille
joilla on korvat kuulla -

----- Maaria Leinonen -----

8 kommenttia:

 1. Olitpas sukkela, kun lokakuusta jo näin valoisat kuvat nappasit. Täällä vielä odotellaan päivää nousevaa, hiukka on vielä hämärän hyssyä.

  VastaaPoista
 2. Pehmyt piirto, kuvat on viime vuodelta, mutta lokakuulta kuitenkin.
  Tässä blogissani on joskus myös vanhempia kuvia,kuten olen varmasti sen joskus maininnutkin, mutta huomiset kuvat on tuoreita ,tosin ajoitettu, kun nyt pidän pikku paussin..no joo sunnuntaihin asti.
  Tuo lintukuva vaan sopi mielestäni tähän, ja siksi sen tahdoin laittaa ekaksi :)
  Päivämäärät on samat viime vuonna vaan, tärkeä huomio!

  VastaaPoista
 3. Pitänee vielä mainita, ja tämän kerran vaan, kun tämä Suomen kieli on niin vaikeaa joskus tulkita, että kuvat on yleensä uusia, mutta en sano, etteikö myös vanhempiakin joukossa olis, se on mielestäni minusta ihan ok, ja näin jatkunee.
  Iloista lokakuuta lukijoille ♥

  VastaaPoista
 4. Seesteinen siltakuva, syksyn merkit sopivasti esillä.

  VastaaPoista
 5. Welch wunderschönes Gedicht, das Du in den fantastischen Fotos reflektierst! Handelt es sich bei diesem Gedicht auch um einen "Joik"? - In Langnau (Schweiz) lebt ein alter Schriftsteller, der die meiste Zeit seines Lebens in Lappland verbracht hat. Er ist mit Nils-Aslak Valkeapää befreundet. Die beiden haben zusammen das Buch "Herbst in Lappland herausgegeben, mit wunderschönen Texten zum finnischen "Ruska".
  Ich wünsche Dir ein schönes Wochenende und schicke Dir liebe Grüsse aus der Schweiz
  Margrith

  VastaaPoista
 6. Iloista lokakuuta sinulle. Minäkin ujutan joskus vanhoja kuvia joukkoon, jos uudempia ei ole saatavilla. Kaunis siltanäkymä.

  VastaaPoista
 7. Hyvää lokakuuta! Kaunis näkymä alakuvassa,mieleen tuli taas kaunis juoksulenkkipaikka:)

  VastaaPoista
 8. AAMU, Marguerite, Manteli ja Sussi, kiitokset kommenteistanne, onkin näitä tullut kovasti, ja lähden nyt vastailemaan, kotiuduttiin tuossa mökiltä juuri.
  Oli minulla mukana uusi mokkulakin, vaan eipä toiminut kuin juuri ja juuri ja katkeili tämän tästä, että palautan sen liikkeeseen,otan käyttöön Dnan mökillä ja kotonahan on sitten kiinteä liittymä.
  Syky oli väritellyt lisää puita ja oli kovin sumuista, mutta sumun jälkeen kaunista, siitä kuulette myöhemmin ,Seijastiinan mietteissä, kunhan ennätän laittaa sinne postausta.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.