keskiviikko 8. joulukuuta 2010

No onkos tullut kesä...Kollaasi 24

Ulkona ja sisällä

Posted by Picasa

17 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi!♥
  tulppaaneja, kiinsanruusu, oxalis ja jääkukkia.

  VastaaPoista
 2. Jääkukkia ja muita t. Aili-mummo<3

  VastaaPoista
 3. Sylvi, kiitos ♥
  Jääkukkia kyllä ja sisällä kodin kasveja, eikös sitä lauleta näin ikkään, näin jouluna ja sen allakin ,että " onkos tullut kesä, nyt talven keskelle"...

  VastaaPoista
 4. Aili-mummo, niin juuri talven jääkukkia ja kodin kukkia ♥

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka piristävä kollaasi, kukkien kauneutta ja kuuraisia puita. Ehdin vasta vierailulle tänne, olimme koko illan Tuurin kyläkaupassa, vähän pientä jouluostosta tuli tehtyä, ruukkuja ja nauhoja kukka-astetelmiin, yks amarylliskin halusi mukaan, pieniä lahjoja suvulle. Haaveillen katselin vitriinissä 300-millistä objektiivia, hinta 1450 euroa. Se oli aivan käden ulottuvilla, mutta niin tavoittamattomissa:) Lisäksi olisin halunnut ostoskoriini sellaisen digikuvakehyksen, jossa kuvat vaihtuvat, mutta sekin jäi kauppaan, huoh.
  Hauskaa illan jatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Manteli,kukkia sisällä ja ulkona, niin :)

  Tuurin kyläkaupassa minäkin olen päässyt muutaman kerran käymään, kun asuin Keski-Suomessa, tulihan sitä matkaan silloinkin, mutta käytiin, kerran jopa joulun alla, oli ulos asti jonoa :D
  Useimmin käytiin kyllä kesällä.

  Sait varmaan halvalla jotain, mutta objektiivit on hiukka kalliita olleet, minäkin haaveilen sellaisesta, Sigmalla olis halvin vähän yli 700, myöhemmin pitää tehdä sijoitus kyllä, ei nyt joulun aikaan.
  Tuo digikuva kehys kuulostaa kivalta.

  Vaan sinullapa on muutenkin kauniit kuvat, lintu kuvat erinomaisia aina ♥♥
  Minä tahtosin Lahteen ostoksille, hiukan lähemmäksi,täältä ei oikein löydy sitä mitä tahtoisin, saa nähdä pääseekö lauantaina liikenteeseen :)

  Mukavaa torstai päivää sinulle.

  VastaaPoista
 7. Tässä pitää nyt kommentoida itsekin, ajattelee varmaan joku, että hyvän kuvan pilasin noilla sisäkukilla, mutta tottuus on toinen :

  Taustakuva oli epäonnistunut, siinä oli kuvauksessa tullut joku läntti keskelle, jota en saanut muokattua pois, niin tein näin, ja lisäsin sisäkukkien kuvat päälle, niin sain tuon OSAN edes kuvaan talvisesta maisemasta pelastettua :D

  VastaaPoista
 8. Upea kollaasi, kukat korostuvat niin mahtavasti kaunista talvimaisemaa vasten.

  VastaaPoista
 9. Sussi, kiitos kovasti,talvi kesä vastakohdat, kuinka ne oikeastaan täydentävät toisiaan, ehken ..:)

  VastaaPoista
 10. Ihana kuva, kesää ja talvea, upea kollaasi! Kaunis myös bannerikuva! Hyvää joulun odotusta, ei liian kiireellistä :)

  VastaaPoista
 11. Tosi upea taustakuva!
  Mutta kivan kontrastin antaa nuo sisäkukat.

  Tuota kuvankäsittelyä pitäisi opetella,
  nyt sujuu vasta rajaus.

  VastaaPoista
 12. Piristävän ihana kollaasi! Kaunista, kiva kun sisällä kukkaset loistavat noin kauniisti. Vuodenajan vastakohdat hienosti esillä.

  VastaaPoista
 13. Hieno(inen) tuo talvinen ulkokuva.

  VastaaPoista
 14. Sisko ,kiitos ♥
  Juu, ei kiirettä ei stressiä, ihan hissun kissun hiljalleen :D

  VastaaPoista
 15. Sirpa, kiitos ♥
  Tuo oli taas sellanen vaan..tykkäsin taustakuvasta, mutta siinä oli SE LÄNTTI, joten pistin pikku kuvat päälle, niin sain myös tuon talvikuvan tänne laitettua ,ihan hupimielessä tää on tehty ;D

  VastaaPoista
 16. Valokin värsyjä, niin vuodenajat ,vastakohdat,
  ja kyllähän nuo kukat kukkii parhaillaan, mutta sisällä , lisää kukkia tulee vielä talven pintaan, joko jääkukkia tai sisäkukkia :)
  Kiitos Valokki ♥

  VastaaPoista
 17. AAMU, harmittelen yhä kun tuo taustakuva ei onnistunut kokonaan, mutta menee se noinkin, täytettä pitää kuitenkin tänne saada, kun olen itselleni luvannut kuukaudessa 30 päivitystä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.